Old Games download, Abandonware

 
Staré hry :: DJ OldGames

Téma   Spolupraca - Vaše príspevky, recenzie a články k hrám

vytvoril: dj, 06.03.2009, 17:13
modifikoval: dj, 08.05.2013, 11:26
V tejto téme môžete prispievať k hrám na stránkach svojimi recenziami, minirecenziami alebo akýmikoľvek textovými informáciami. Nemusia to byť príspevky iba k starým hrám, ktoré sa už na stránkach nachádzajú...

Ak bude váš príspevok na zodpovedajúcej úrovni, pridáme ho na stránky a vás odmeníme (napríklad Premium účtom).

 

Ide napríklad aj o spoluprácu pri pridávaní nových hier na naše stránky - ak máte záujem, pošlite emailom stručný a informačne hodnotný popis starej hry ktorú chcete na web pridať. Ja ju zaradím do databázy do zoznamu hier pripravených na zverejnenie, kde môžete ako prihlásení užívatelia následne pridávať obrázky, recenzie atď...

Ďalej sú to všetky možné dokumenty k hrám ako manuály, skeny obalov, krabíc, mapy, herné príručky, návody a podobne.


Príspevky sa nemusia vždy týkať len hier, ale môžu to byť všeobecne prospešné a zaujímavé články napríklad o emulátoroch, starých počítačoch atď...

Hry súvisiace s touto témou (0)


Počet príspevkov : 50 / 73
Zoradené   
 zobrazených: 50 [ 1-50/73 ]   «predchádzajúce 01 nasledujúce»
Michal Michal   |  25.05.2017, 11:32:30   Odpovedať   edit   delete
Chtěl bych poděkovat za uveřejnění mé recenze vážně jste mně mile překvapili.
Ringo Ringo   | VIP 15.07.2013, 14:03:04   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
aha, díky za vysvětléní:-)
DJ DJ   | VIP 15.07.2013, 13:32:53   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Sorry, je to tym ze teba uz evidujem ako overeneho VIP clena a ten 1 bod za akykolvek prispevok je koli tomu, vysvetlim:
ked mi ty uploadnes prispevok, ja ho pri publikovani nemam potrebu hodnotit alebo kontrolovat, hned ho odkliknem ako publikovatelny a defaultne je tam nastaveny 1 bod (ine to je pri obrazkoch, tam je default 20b za kazdy, ja ho bud publikujem, alebo zmazem, ziadne hodnotenie).
Cize vsetko je to tak preto, ze s tvojimi prispevkami mam menej starosti ;-)
Ringo Ringo   | Star Ocean SNES 15.07.2013, 12:49:09   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
jenom takový dotaz. Koukal jsem na seznam zveřejněných svých příspěvků a ne že by mi šlo nějak o body, jenom by mně zajímalo, proč za obrázek 20 bodů a za popis a recenzi 1 bod. Teda pokud to není třeba žalostnou kvalitou popisku či recenze. Jako je to jedno, pro mně je potěšením, že je to vůbec zveřejněno a o body nejde, jenom mně prostě zaujal ten systém hodnocení:-)
DJ DJ   | Star Ocean SNES 06.07.2013, 20:01:45   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Mas ho tam...
Ringo Ringo   | Star Ocean SNES 05.07.2013, 17:21:38   Odpovedať   edit   delete
Prosím o přidání hry Star Ocean na SNES, mám popisek a obrázky.
simon simon   |  08.05.2013, 19:58:06   Odpovedať   edit   delete
Tak som nahodil zvysne info ktoré chýbalo k LoZ na FTP, snad to bude vyhovovať.(Možno drobná úprava konštrukcie viet, SJ nieje moja silná stránka)
+ Skúsil som aj jemne popis v ANG. ale pravdepodobne to bude uplne hrozne :)
DJ DJ   | Konzoly 08.05.2013, 19:54:51   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Ano na zaciatku to bolo cisto o PC hrach, neskor sa pridali dalsie stare 16-bity (Amiga, Atari), potom 8-bity, automaty a stare konzoly. Takze teraz uz vpodstate na platforme nezalezi, ide predovsetkym o stare hry ;-)
Co sa tyka konkretne NES/SNES tak ja mam s nimi velmi malo skusenosti a preto som rad ze tu tieto jRPG prezentujes a popularizujes. Rozhodne je to ziaduce! :)
simon simon   |  08.05.2013, 18:55:28   Odpovedať   edit   delete
Myslím, že DJ sám písal ked som chcel prístup na FTP asi pred rokom, že konzolové veci tu niesu len preto že "namá nato lidi", takže by to malo byť v pohode.
Ringo Ringo   |  08.05.2013, 18:29:37   Odpovedať   edit   delete
jinak já jsem ty SNESovky tu vzal kapku zhurta a valím tu obrázky k jednomu RPG za druhým ,ale je to vlastně žádoucí? Přeci jen, když jsem tu nakouknul poprvé, byl to pure PC web. Tak ať tu třeba nevnucuji něco, na co to tady není vlastně primárně možná ani orientované.
Ringo Ringo   |  08.05.2013, 18:23:47   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
no, já se spíše orientuji na popisky a screeny ze hry, do recenzí se mi moc už nechce, protože si je přečte stejně jen malý zlomek lidí, většina si hru raději zahraje, než by o ní četli obsáhlé stránky recenzí. Spíše budu volit výživnější popisek, který orientačně někdo možná přeci jen přečte, o čem to je. Můj subjektivní pohled v recenzi je stejně beztak každému ukradený, o tom můžeme pokecat nebo se dohádat v diskusích:-D
simon simon   |  08.05.2013, 17:51:50   Odpovedať   edit   delete
Tak o urcite pis racej o ostatnych, kopu snich nemam zatial v plane hrat a bude lepsie ak ich pridas ty ;)
Osobne by som si stoho zoznamu vzal len ten dq a ff iv. Ale ja budem pridavat len hlavny popis manualy stranky a screeny cize daka minirecenzia od teba by urcite potesila.
Ringo Ringo   | SNES 08.05.2013, 17:16:42   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
to jsem pochopil, že to tak je, jde jen o to, ať ti tam ROMkdy ke NSESovkám nehází najednou třeba několik lidí, to by bylo as zbytečné. Hry, ke kterým budu chtít dát popis a obrýzky vždycky budu zvlášť urugovat:-)
Ringo Ringo   |  08.05.2013, 17:14:34   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
pokud máš něco k FF 4 a DQ 1&2, tak já se do toho cpát nebudu, FF4 jsem dohrál někdy před 12. lety, DQ 1&2 někdy před sedmi lety a screenshoty jsem tehdy netípal, stejně tak k FF 5, 6, Chronotriggeru či Tales of Phantasia, DQ 4, 5, 6, Secret of Mana, Seiken Densetsu 3 at.. Ačkoliv jde o mé nejoblíbenější hry na SNESu, rád přenechám aktivitu jiným, přeci jen teď mám v živější paměti SNESovky, které dohrávám teďkom. Recenze na všechny FF na SNESu a další SNESvky, co jsem hrál kdysi dávno, jsem už kdysi dávno recenzoval na jiných webech a znovu se mi do toho nějak nechce, kdy už jsem tomu jednou čas věnoval. Vrátil bych se k tomu jedíně kdyby se k tomu dlouho nikdo tady neměl:-)
simon simon   |  08.05.2013, 16:27:27   Odpovedať   edit   delete
Tak ak Ringo este nic nema k dq 1 2 a ff iv nieco by som mohol spachat aj ja, ff iv mam dokonca aj aktualne rozohrate takze screeny by neboli problem

DJ DJ   | SNES 08.05.2013, 14:12:34   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Ono to ze tam Ringo nakopiroval ROMky neznamena ze uz su hry v databaze ;-)
Tie pridam az ked dodate kvalitny popis a nejake tie obrazky, pripadne dalsie materialy.

PS1/PS2 verzie hier zatial na stiahnutie davat nebudem, co vsak neznamena ze by nemohli mat svoj zaznam v databaze...
Ringo Ringo   | NES RPG 08.05.2013, 12:56:55   Odpovedať   edit   delete
jo, abych nezapomněl

NES RPG:

Dragon Warrior 4
Final Fantasy 3 english

pro ty co nemají NDS a nemohou si tak tayhle hry zahrát v graficky příjemnějším remaku:-)

ještě nahodím něco na megadrive a to už bude všechno, pak se můžu ještě vrhnout na PS1 RPGčka, ale nevím jestli to už není příliš velký záběr pro stránky, je toho moc najednou:-)
simon simon   |  08.05.2013, 12:48:15   Odpovedať   edit   delete
To mi toho moc nezostalo :).
Dj :je zaujem aj o ps2 hry alebo to je uz prilis "nove"?
Ringo Ringo   | SNESovky RPG 08.05.2013, 12:32:49   Odpovedať   edit   delete
SNES RPG jem už na FTP vesměs naházel, tak ať to tam necpeme všichni několikrát. Tu je seznam co jsem hodil na FTP:

Arcana
Bahamut Lagoon
Breath of Fire
Breath of Fire 2
Dragon Quest 1&2 English ver 2.0
Dragon Quest 5 English ver. 2.01 Final
Dragon Quest 6 English ver. 0.9
Dual Orb 2 English
Earthbound
Final Fantasy 4 hard verze English
Final Fantasy 5 English
Final Fantasy 6 English
Front Mission
Chronotrigger
Illusion of Gaia
Live A Live
Lufia
Lufia 2
Ogre Batle
Romancing SaGa 3
Secret of Evermore
Secret of Mana (English enchanced verze)
Seiken Densetsu 3 English
Star Ocean English 1.0
Super Mario RPG
Tactic Ogre English
Tales of Phantasia English
The Legend of Zelda 3 - A Link To The Past
Terranigma
Treasure Hunter G
Treasure of Rudras
DJ DJ   | FTP pristup 08.05.2013, 11:28:29   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Mas to v schranke. Ak daco noveho hodis na FTP, nezabudni ma upozornit, bud cez tuto diskusiu, alebo emailom.
Vdaka.
simon simon   | FTP pristup 07.05.2013, 18:33:10   Odpovedať   edit   delete
Možno tak rok dozadu mi DJ posielal udaje a navod nato ako pridávať hry na FTPčko tak aby som mohol následne sem tam dáku tu hry prihodiť, ale po pár hrách som prestal(Myslím že to bol Super Metroid + Zelda a možno ešte niečo)
Teraz som na stránku začal chodiť znovu trochu častejšie a rád by som zase niečo raz začas prihodil(DQ 1+2,8, Energy Breaker, v podstate JRPG a konzolovky).
Bolo by možné preposlať tento mejl znova, poprípade vytvoriť učet na FTP? Pôvodny e-mail som bohužial už vymazal
Edit : Ešte mejla som zabudol simonsevco/zavinac/gmail/sk/
S.F. S.F.   | Second Reality 27.03.2013, 21:11:10   Odpovedať   edit   delete
Konecne som zistil preco mi demo Second Reality v jednom momente stale pada... God bless Wikipedia.

Tak som na pocest spravil nove video :)

http://www.youtube.com/watch?v=g0a8KeW1ko4
DJ DJ   | Recenzie: Blood 2, Wizardry 8 09.02.2013, 12:43:50   Odpovedať   edit   delete
Mame tu 2 nove, informacne hodnotne recenzie od Miroslava Zimu.

- BLOOD II – The Chosen
- Wizardry VIII

Maros S Maros S   | System Shock Maximum Difficulty 09.08.2012, 22:31:00   Odpovedať   edit   delete
Túto hru, ktorá sa nachádza v elitnej kategórii malého množstva hier s názvom "najlepšia hra aká existuje" dodnes čas od času hrávam. Nedávno som sa pri listovaní databázou jednej stránky s hrami preklikával všetkými hrami v zozname za účelom hodnotenia. Išiel som od A po Z a každú hru, ktorú som niekedy hral som ohodnotil, pri niektorých extra kúskoch som si aj čítal komentáre a podrobnosti. Až som sa dostal k položke System Shock. Tam som narazil na komentár hráča, ktorý to ako písal "rozohral na maximálnu obtiažnosť" ale niekedy v polovici druhého levelu "radšej reštartoval na nižšom nastavení a neľutoval toho"...

EDIT (DJ): z tohto prispevku som ti urobil novy plnohodnotny clanok s previazanim na hru: System Shock @ Maximum Difficulty 3-3-3-3.
Maros S Maros S   | Thief 2 v ABC 23.03.2012, 14:01:16   Odpovedať   edit   delete
Tak toto je nahoda ako svina, len tak som si zbezne listoval stiahnutym balickom niekolkych cisiel casopisu ABC a v cisle 22/2000 vidim takuto vec.
Priloha Prílohy
mazar1234_Thief_2_ABC_22-2000.jpg
Ringo Ringo   | Gengis Khan 1 21.03.2012, 12:24:56   Odpovedať   edit   delete
recenzi na GK uz jsem na FTP nahodil, pridam jeste popis, obrazky a soubory ke stazeni na PC, NES a pod.
simon simon   |  20.03.2012, 15:51:57   Odpovedať   edit   delete
ZSNES bol fajn, ale dnes už ma oproti SNES9x bidenu emuláciu zvuku.
Ringo Ringo   | Nobunagas Ambition 17.03.2012, 09:16:19   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
jasne ze Snes 9x. Ale sveho casu jsem mel nejoblibenejsi zSNES
simon simon   | Nobunagas Ambition 15.03.2012, 17:21:50   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Co používaš za emulátor SNESu ? Dúfam že Snes9x alebo BSNES, iné emulátory nemá ani význam skúšať ;)
Ringo Ringo   | Nobunagas Ambition 13.03.2012, 20:11:07   Odpovedať   edit   delete
Přidal jsem popis k Nobunagas ambition + obrázky PC, NES a Genesis verze a soubory s hrou pro PC, NES, SNES, Genesis

mimoto jsem k Romance of Three Kingdoms pridal screeny z Genesis verze.

nevim proc, ale nedari se mi tipat screeny z emulatoru SNESu, vzdycky se mi tipne jakysi rozmazany mizmas. Zkusim na tom jeste zapracovat a k obema hram doplnit screeny ze SNES verze. Jak to ale nepujde, tak to kaslu, protoze SNES verze vypadaji prakticky stejne jako ty na Segu Genesis
Wolf Wolf   | Romance of Three Kingdoms 12.03.2012, 13:57:18   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
jooooo, o tech viruse mi ani nemluv, doma jsme nedavno meli neco podobneho, nejprve mala, pak zena a nakonec jsem to odesral i ja :-D
DJ DJ   | Romance of Three Kingdoms 12.03.2012, 12:33:50   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Konecne som to tu nahodil, zatial prvy diel.

OT: nie som si isty co vsetko vznika v detskych skolkach, ale tie moje mi posledne odtial doniesli nejaky extra specialny virus, co ma odvalil na tyzden, a este ani teraz nie som uplne OK ;-)
Wolf Wolf   | Independence war 07.03.2012, 11:13:54   Odpovedať   edit   delete
Na svem blogu jsem si dovolil zrecenzovati tuto perlu mezi space-sim hrami :)
Ringo Ringo   | Romance of Three Kingdoms 2 05.03.2012, 21:36:36   Odpovedať   edit   delete
na FTP jsem nahodil PC, SNES, GENESIS, NES verzi této hry + obrázky s popisky k PC verzi a popis hry. Obrázky z NES, SNES a Genesis verze jeste dodelam a nahodim taky a recenzi na hru mam rozpracovanou, dopisu nekdy behem zitrka, ale ne v jednu v noci, jako tu k jednicce vcera, rano se mi blbe vstavalo do prace:-)
Ringo Ringo   | Romance of Three Kingdoms 04.03.2012, 22:19:58   Odpovedať   edit   delete
na FTP jsem nahodil veškeré podklady, popis, screeny, popis k screenum, manual a soubory s PC a NES verzí Romance of Three Kingdoms od KOEI

Recenzi na PC verzi dohodím zítra

EDIT: tak jsem tam dohodil teda i tu svou megarecenzi k tehle staresine, enjoy, kdo bude mit teda zajem:-)
Wolf Wolf   | Warhammer dark omen 01.03.2012, 11:56:23   Odpovedať   edit   delete
Jelikoz jsem to tu nenasel, tak kdyby jste meli zajem, sepsal jsem na svem blogu recenzi na WARHAMMER:DARK OMEN , pro mne jedna z nejlepsich strategii me paranske ery.
Maros S Maros S   | X-COM Alliance 27.02.2012, 15:31:25   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Mick:
Tak mna by napriklad zaujimalo kedy uz KONECNE napises vyzivny clanok o Darklands. Po oznameni o zakupeni a odfoteni tejto krabice som si bol uplne isty ze sa v kratkom case clanok o hre na tvojom blogu objavi - a ono nic, NIC !!! , o Darklands nic !. Mick nestvi ma :-).
Mick Mick   | X-COM Alliance 27.02.2012, 14:38:53   Odpovedať   edit   delete
Ja si tiez trochu, one, zaspamujem. Mozno sa tu najde niekto kto nesleduje moj blog, ci twitter :), takze to mozno pride vhod - strasti a radosti vikendoveho skusania X-COM Alliance Beta. http://mickthemage.blogspot.com/2012/02/x-com-alliance-beta.html Som zvedavy kedy budem mat najlbizsie cas sa tomu opat venovat.
Wolf Wolf   | RTCW 27.02.2012, 11:54:17   Odpovedať   edit   delete
Sice to uz je par mesicu co jsem to dohral, ale porad mi to nedalo a musel jsem neco napsat o tehle "kultovni" hre...

http://vlci-doupe.blogspot.com/2012/02/return-to-castle-wolfenstein.html
Wolf Wolf   | Recenze EoB I 25.02.2012, 19:21:36   Odpovedať   edit   delete
nevim jestli to patri primo sem, ale minirecenze na EoBa na http://vlci-doupe.blogspot.com/
simon simon   | JRPG 03.02.2012, 16:54:58   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Romky si Dj pridá sám a screeny by mali byť vlastné, ale stačí ked budú 2 -jeden s title screenom a dalšií s gameplayom.
Ringo Ringo   | JRPG 03.02.2012, 16:26:18   Odpovedať   edit   delete
tak uz chystam popisky k RPG hram na NES/SNES. Jak s ROMkami? Ty bych mohl dodat jen z jinych zdroju na netu. A Screenshoty je nutno natipat primo ze hry nebo je taky muzu treba vygooglit? Preci jen uz nemam savy od vseho co jsem dohral.
HAMS HAMS   | NES/SNES 02.02.2012, 08:49:15   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Pekne, pekne... som zvedavy najma ake RPGcka z tejto konzoly sa tu objavia na zahranie... :-)
simon simon   | NES/SNES 31.01.2012, 21:33:22   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
No tu išlo skvôr oto že som Super Metorid dohral. Preto som písal niečo onom. Ale samozrejme tvoje ciele chápem a Metorid doplním. (Tak isto aj GameBoy časť)
DJ DJ   | NES/SNES 31.01.2012, 21:30:57   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Ono je mi to vpodstate jedno, hlavne aby si ju ty dobre poznal ked o nej budes pisat.
Mna skor zaujima historia a co sa tyka tychto hier, rad by som tu mal podchytene "korene", cize ak budes pridavat Super Metroid, mal by si co najskor prihodit aj prve dva diely, predovsetkym prveho Metroida pre NES.
To iste aj pre ostatne serie ako Super Mario...
DJ DJ   | SNES sekce 31.01.2012, 21:22:56   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Skvele! Popisky su tou dolezitou vecou pre pridanie akejkolvek hry. Cize ide vpodstate o napisanie kratkeho textoveho suboru, ako priklad si pozri na nasom FTP adresare "Simon", alebo "David Kulhan", ktori pridavaju hry pre konzoly. Vytvor si teda u seba adresar s nazvom hry a tam hod textak, obrazky, manual a podobne.
Obrazky mi stacia 2 (Title a Gameplay), ostatne po zaradeni hry do databazy mozete pridavat uz priamo cez web, co je jednoduchsie, rovnako ako recenzie a podrobne informacie.

Recenzie, ktore si pisal na RPGhry.cz - nie som za zdielanie rovnakeho obsahu, preto by si si ich mohol precitat, urcite tam najdes nieco na upravenie a mohli by tu byt v novej verzii ;-)
simon simon   |  31.01.2012, 20:04:47   Odpovedať   edit   delete
DJ : Už ti nechcem písať druhého mejla tak sa spýtam tu :
Bol by záujem o pridávanie hier ako ja napríklad "Super Mario World" alebo len hry skôr toho "vážnejšieho" charakteru?
Crash Crash   | SNES sekce 31.01.2012, 18:37:56   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Ne ne ne, rozhodně protestuji!!! Už takhle vůbec nestíhám písíčkové hry a vy mě chcete ještě pokoušet konzolovýma perlama? TO mi přece neuděláte! :-)
simon simon   | SNES sekce 31.01.2012, 18:06:36   Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Veď práve takéto veci tu chýbajú. DJ ma už informoval a tak sa momentálne sanžím spychnúť dáčo o Super Metroide.
Hore máš záložku "download" ked nanu prejdeš kurzorom rozklikni "Download SNES/NES".
Ringo Ringo   | SNES sekce 31.01.2012, 17:56:49   Odpovedať   edit   delete
kde to je, jsou tam takové věci jako Final Fantasy 4, 5, 6, Chronotrigger, Tales of Phantasia, Dragon Questy a pod? Pokud ne, jsem ochoten dodat popisky k temto hram. Mozna i recenze, ale ty jsem kdysi psal na tyhle hry na rpghry.cz, to by asi bylo takove plbe je jen prepastnout, nebo ne?
 zobrazených: 50 [ 1-50/73 ]   «predchádzajúce 01 nasledujúce»

Mafia: The City of Lost Heaven
Divinity: Original Sin 2
 hľadaj v časopisoch
 hľadaj všade
 posledne pridané hry
Oddworld: Abe's Oddysee, 12.08.2017
King's Bounty, 02.05.2017
Zurk's Learning Safari, 11.04.2017
Wizard's Crown, 03.02.2017
Trolls, 22.11.2016
Deus Ex, 04.10.2016
Inherit the Earth: Quest for the Orb, 19.05.2016
Tunnels & Trolls: Crusaders of Khazan, 14.04.2016
Abadía del Crimen Extensum, La, 02.04.2016
R-Type, 13.02.2016
[ viac ]
 diskmagy
 Narsil
 Pařeniště
 KLAN
 PC Engine
 Bonus
 najnovšie galérie
 Vaporum [31], 10.10.2017
 King's Bounty: The Legend [0], 11.09.2017
 StarCraft [32], 18.08.2017
 Oddworld: Abe's Oddysee [12], 30.07.2017
 King's Bounty [19], 26.06.2017
 DOSBox [5], 14.06.2017
[ viac ]
 follow / sharing
 štatistiky
 Hry :: 1144
 Prílohy :: 8036
 Komentáre :: 7128
[ viac ]
Copyright © 2017 DJ, design & code by DJ
| OldGames | Online Hry | Časopisy | Diskmagy | Zberateľstvo | Diskusné fórum | Galérie obrázkov | Prílohy | PC hry | Mapa stránok | Odkazy | Kontakty |
| RSS-všetko | RSS-hry | RSS České hry | RSS-komentáre | RSS-diskusia | RSS-časopisy | RSS-prílohy | Facebook | Twitter |
 | DOSBox | Albion | Dune 2000 | Road Rash | Monkey Island | Doom | Bomberman | Daggerfall | Wizardry | Dangerous Dave