Staré hry a časopisy, Retrogaming

 
Staré hry :: DJ OldGames

Téma   Spolupraca - Vaše príspevky, recenzie a články k hrám

vytvoril: dj, 06.03.2009, 17:13
modifikoval: dj, 08.05.2013, 11:26
V tejto téme môžete prispievať k hrám na stránkach svojimi recenziami, minirecenziami alebo akýmikoľvek textovými informáciami. Nemusia to byť príspevky iba k starým hrám, ktoré sa už na stránkach nachádzajú...

Ak bude váš príspevok na zodpovedajúcej úrovni, pridáme ho na stránky a vás odmeníme (napríklad Premium účtom).

 

Ide napríklad aj o spoluprácu pri pridávaní nových hier na naše stránky - ak máte záujem, pošlite emailom stručný a informačne hodnotný popis starej hry ktorú chcete na web pridať. Ja ju zaradím do databázy do zoznamu hier pripravených na zverejnenie, kde môžete ako prihlásení užívatelia následne pridávať obrázky, recenzie atď...

Ďalej sú to všetky možné dokumenty k hrám ako manuály, skeny obalov, krabíc, mapy, herné príručky, návody a podobne.


Príspevky sa nemusia vždy týkať len hier, ale môžu to byť všeobecne prospešné a zaujímavé články napríklad o emulátoroch, starých počítačoch atď...

Hry súvisiace s touto témou (0)


Počet príspevkov : 34 / 84
Zoradené   
 zobrazených: 34 [ 51-84/84 ]   «predchádzajúce 01 nasledujúce»
Wolf Wolf   | Recenze EoB I 25.02.2012, 19:21:36     Odpovedať   edit   delete
nevim jestli to patri primo sem, ale minirecenze na EoBa na http://vlci-doupe.blogspot.com/
simon simon   | JRPG 03.02.2012, 16:54:58     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Romky si Dj pridá sám a screeny by mali byť vlastné, ale stačí ked budú 2 -jeden s title screenom a dalšií s gameplayom.
Ringo Ringo   | JRPG 03.02.2012, 16:26:18     Odpovedať   edit   delete
tak uz chystam popisky k RPG hram na NES/SNES. Jak s ROMkami? Ty bych mohl dodat jen z jinych zdroju na netu. A Screenshoty je nutno natipat primo ze hry nebo je taky muzu treba vygooglit? Preci jen uz nemam savy od vseho co jsem dohral.
HAMS HAMS   | NES/SNES 02.02.2012, 08:49:15     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Pekne, pekne... som zvedavy najma ake RPGcka z tejto konzoly sa tu objavia na zahranie... :-)
simon simon   | NES/SNES 31.01.2012, 21:33:22     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
No tu išlo skvôr oto že som Super Metorid dohral. Preto som písal niečo onom. Ale samozrejme tvoje ciele chápem a Metorid doplním. (Tak isto aj GameBoy časť)
DJ DJ   | NES/SNES 31.01.2012, 21:30:57     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Ono je mi to vpodstate jedno, hlavne aby si ju ty dobre poznal ked o nej budes pisat.
Mna skor zaujima historia a co sa tyka tychto hier, rad by som tu mal podchytene "korene", cize ak budes pridavat Super Metroid, mal by si co najskor prihodit aj prve dva diely, predovsetkym prveho Metroida pre NES.
To iste aj pre ostatne serie ako Super Mario...
DJ DJ   | SNES sekce 31.01.2012, 21:22:56     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Skvele! Popisky su tou dolezitou vecou pre pridanie akejkolvek hry. Cize ide vpodstate o napisanie kratkeho textoveho suboru, ako priklad si pozri na nasom FTP adresare "Simon", alebo "David Kulhan", ktori pridavaju hry pre konzoly. Vytvor si teda u seba adresar s nazvom hry a tam hod textak, obrazky, manual a podobne.
Obrazky mi stacia 2 (Title a Gameplay), ostatne po zaradeni hry do databazy mozete pridavat uz priamo cez web, co je jednoduchsie, rovnako ako recenzie a podrobne informacie.

Recenzie, ktore si pisal na RPGhry.cz - nie som za zdielanie rovnakeho obsahu, preto by si si ich mohol precitat, urcite tam najdes nieco na upravenie a mohli by tu byt v novej verzii ;-)
simon simon   |  31.01.2012, 20:04:47     Odpovedať   edit   delete
DJ : Už ti nechcem písať druhého mejla tak sa spýtam tu :
Bol by záujem o pridávanie hier ako ja napríklad "Super Mario World" alebo len hry skôr toho "vážnejšieho" charakteru?
Crash Crash   | SNES sekce 31.01.2012, 18:37:56     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Ne ne ne, rozhodně protestuji!!! Už takhle vůbec nestíhám písíčkové hry a vy mě chcete ještě pokoušet konzolovýma perlama? TO mi přece neuděláte! :-)
simon simon   | SNES sekce 31.01.2012, 18:06:36     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Ringo:
Veď práve takéto veci tu chýbajú. DJ ma už informoval a tak sa momentálne sanžím spychnúť dáčo o Super Metroide.
Hore máš záložku "download" ked nanu prejdeš kurzorom rozklikni "Download SNES/NES".
Ringo Ringo   | SNES sekce 31.01.2012, 17:56:49     Odpovedať   edit   delete
kde to je, jsou tam takové věci jako Final Fantasy 4, 5, 6, Chronotrigger, Tales of Phantasia, Dragon Questy a pod? Pokud ne, jsem ochoten dodat popisky k temto hram. Mozna i recenze, ale ty jsem kdysi psal na tyhle hry na rpghry.cz, to by asi bylo takove plbe je jen prepastnout, nebo ne?
DJ DJ   | Konzolové hry 31.01.2012, 17:10:09     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od simon:
Ano, to je presne to co potrebujem. Som rad ze si sa ozval a hned ti aj pisem email...
simon simon   | Konzolové hry 31.01.2012, 16:33:23     Odpovedať   edit   delete
Všimol som si, že tu je síce sekcia aj pre koznolové hry (hovorím najme o SNES/NES), avšak je dosť prázdna.
Bol by záujem zo strany DJ rozširovať aj túto sekciu ?
Napríklad taký Super Metorid, prednedávnom som ho dohral a je mi celkom lúto že táto perla periel tu nieje.
Vedel by som dodať všetko čo je potrebné pre pridanie hry. (Screeny, manualy, Informácie, Linky, aj krátky popisok.)
Dopellsolder Dopellsolder   |  08.12.2011, 19:48:51     Odpovedať   edit   delete
mimochodom hralsi tu hru?
Dopellsolder Dopellsolder   |  08.12.2011, 19:47:46     Odpovedať   edit   delete
ne,ne.Diky moc, nevsimol som si slozku dokumenty, mas pravdu. Len som sa divil, ze ze styri minuty si to upravil,si rychly. Vidiet, ze sa o tuto stranku niekto stara
DJ DJ   | Blood and Magic - dokumeny 08.12.2011, 18:38:40     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Dopellsolder:
Ano, myslim ze to k dokumentom Blood and Magic patri ;-)
Mam to este nejako upravit?
Dopellsolder Dopellsolder   | Blood and Magic - dokumeny 08.12.2011, 17:15:38     Odpovedať   edit   delete
DJ, ty si mi dal Tipy Triky a Bugy do dokumentov?
DJ DJ   | screenshoty 06.07.2011, 21:33:48     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DOOMER:
Vytvaranie obrazkov priamo v DOSBoxe (CTRL+F5) je ta najlepsia moznost.
Pri uploadovani neviem kde moze byt problem, ale skusim ho vyriesit. Napis mi aky browser pouzivas, aky OS, a posli mi zopar tych obrazkov e-mailom v prilohe.
DOOMER DOOMER   | screenshoty 06.07.2011, 21:19:09     Odpovedať   edit   delete
Prosím vás kde nájdem dobrý program na robenie screenshotov ja to skúšam klasicky na Dosboxe a keď chcem uploadnúť obrázok mi vyhodí že som buď Nedal v požadovanom formáte (png alebo gif), čo je blbosť lebo všetky screenshoty sa ukladajú ako png, že nebol vybraný žiadny obrázok (blbosť.), alebo že daný súbor nie je obrázok (kravina.). Rozmery ani velkosť screenshotu som neprekročil, čo mám robiť? :-(
DJ DJ   | Score CD 06.03.2011, 08:56:02     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od max90:
jasne, hod to tam bud ako image, alebo ako zbaleny obsah.
max90 max90   | Score CD 05.03.2011, 22:16:22     Odpovedať   edit   delete
dj: mám CD přílohy 41 a 42 ze Score. Můžu to hodit na ftp?
Jiri Jiri   | Ahoj poznovu 28.05.2010, 21:07:07     Odpovedať   edit   delete
po vice nezli myslim ze mesici. Ve stinu / svetle doposavadnich mezitimich udalosti vedle za Earthu 2140 pridani diku vyjadreni hazim na FTP-cko levelem 17 recenzovany Tyrian a jemu tematicky vicemene podobny Xatax, at v sebemensim nezaostavam ;-)
HAMS HAMS   | Score 02.03.2010, 14:07:51     Odpovedať   edit   delete
2max90: Aj ja mam podobny nazor - kym tam bol Andrej, ci uz ako sefredaktor alebo zastupca, Score malo stavu, najma vdaka jeho recenziam...Ked potom uplne odisiel a nastupili Papikovci, uz to nebolo ono....a potom sa s ICEom na jesen '98 zrazu necakane vratili a zas to bolo super...aby o par mesiacov definitivne odisiel a tymto odchodom sa fakticky skoncila cela jedna era, ktoru mozno s odstupom casu nazvat 'Zlaty vek Score'... a mozno aj 'Zlaty vek PC hier'...
max90 max90   | Score 02.03.2010, 01:26:42     Odpovedať   edit   delete
merli: ony se daly číst ještě i pozdější čísla, ale jen do té doby než odešel Andrej Anastasov. Pak to prostě ztratilo největší kouzlo a už to fakt nebylo to Score co dřív :-/
merli merli   | Score 01.03.2010, 10:37:17     Odpovedať   edit   delete
Ja mam este niekolko cisel po 29-ke, ale potom som to prestal kupovat ... uroven sla prudko dole vodou ... Ale prvych 10-15 cisel, co cislo to klenot :-) tie casaky nepredam, nevyhodim, stahuju sa vsade so mnou :-)
max90 max90   | Excalibur 26.02.2010, 14:37:03     Odpovedať   edit   delete
to merli: to se spíš zkus domluvit přímo s DJem jaké čísla mu chybí, ale myslím, že do čísla 29 má Score všechny ;-)
merli merli   | Excalibur 26.02.2010, 13:26:55     Odpovedať   edit   delete
Nasiel som doma pri stahovani mrte starych Score casopisov ... myslim ze su tam aj nejake co tu na stranke este nie su a aj Excalibur c.50 a 51. Ked budem mat cas tak naskenujem a poslem ... super stranky inak.
David Kulhan David Kulhan   | Screenshoty - Popisky 29.12.2009, 13:30:02     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od DJ:
Tak to je super, az pojedu upload obrazku aspon projedu stary CDcka s ulozenejma pozicema starejch her a neco poradnyho natipam :p
DJ DJ   | Screenshoty - Popisky 27.12.2009, 00:00:00     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od max90:
Popisky pisat do textaku, a to co by mali obsahovat: verziu hry (PC, Amiga, NES...) + ciarka + zopar slov vyjadrujucich obsah obrazku.
Ale ak mozes pockaj kym budem mat hotove rozhranie pre pridavanie obrazkov uzivatelmi priamo z webu, bude to jednoduchsie aj pre mna ;-)
max90 max90   | Screenshoty - Popisky 26.12.2009, 16:23:39     Odpovedať   edit   delete
DJ: mohl bych se zeptat, jak si přesně představuješ ty komentáře k obrázkům? Jsem to totiž nějak nepochopil z té stránky s "Uživatelskými body". Zajímalo by mě hlavně kam ty popisky psát (jestli přímo do názvu souboru nebo do nějakého texťáku) a co přesně na ty popisky psát...
DJ DJ   | obrázky 21.12.2009, 11:05:22     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Liso:
zdar, ano email mi prisiel, odpisem ti...
Liso Liso   | obrázky 20.12.2009, 23:41:20     Odpovedať   edit   delete
no po dlhšom čase som tu, prišiel ti email v ktorom som ti písal o screenoch k hrám?
DJ DJ   | Re: Elvira 10.03.2009, 12:41:28     Odpovedať   edit   delete
Zobraziť Odpoveď na príspevok od Tripe:
OK, aj ked nemam v plane pridavat k hram trainery a cheaty, k Elvire 1 by som mozno vynimku urobil, tie suboje mozu byt pre dnesnych hracov neprekonatelnou prekazkou ;-)
Mozes mi ho poslat...
Tripe Tripe   | Elvira 08.03.2009, 21:26:05     Odpovedať   edit   delete
Mohu poskytnout trainer na PC verzi Elviry 1...
 zobrazených: 34 [ 51-84/84 ]   «predchádzajúce 01 nasledujúce»

Mortal Kombat 4
Blade Runner
 hľadaj v časopisoch
 hľadaj všade
 posledne pridané hry
Blue Ice, 26.03.2020
Plan 9 From Outer Space, 25.02.2020
Blade Runner, 17.12.2019
Computer Bismarck, 06.12.2019
Monster Bash, 10.09.2019
Yendorian Tales: Book I, 09.08.2019
Excalibur: Sword of Kings, 10.05.2019
Home Alone 2: Lost in New York, 05.02.2019
Icewind Dale II, 03.01.2019
Magic Island: The Secret Of Stones, 23.11.2018
[ viac ]
 diskmagy
 Narsil
 Pařeniště
 KLAN
 PC Engine
 Bonus
 follow / sharing
 štatistiky
 Hry :: 1160
 Prílohy :: 7850
 Komentáre :: 7415
[ viac ]
Copyright © 2018 DJ, design & code by DJ
| OldGames | Online Hry | Časopisy | Diskmagy | Zberateľstvo | Diskusné fórum | Galérie obrázkov | Prílohy | PC hry | Mapa stránok | Odkazy | Kontakty |
| RSS-všetko | RSS-hry | RSS České hry | RSS-komentáre | RSS-diskusia | RSS-časopisy | RSS-prílohy | Facebook | Twitter |
 | Divinity: Original Sin | The Bard's Tale | Might & Magic X: Legacy | Legend of Grimrock II | King's Bounty: The Legend | Dune 2000 | Wizardry | DOSBox